SEIZOEN 2020 - 2021

!
Helaas zien wij ons genoodzaakt, wegens de COVID-19 crisis, het seizoen 2020-2021 af te gelasten
.
!

De huidige maatregelen die we zouden moeten treffen maken een heropstart in oktober onmogelijk: we zitten in de sporthal met groepen van meer dan 100 personen en het is ook onmogelijk om al het materiaal steeds te ontsmetten.

Vermits wij als bewegingsschool de psychomotorische gezondheid van de kinderen belangrijk vinden, is het ook evident dat we de algemene gezondheid en veiligheid van iedereen (kinderen, ouders en begeleiders) vooropstellen.

Daarom hebben wij, met pijn in het hart, de beslissing genomen om geen bewegingsschool te organiseren in 2020-21 en vol goede moed terug te starten in september/oktober 2021.

Indien de situatie het toelaat, hopen we alsnog in het voorjaar van 2021  enkele "losse" sessies te kunnen organiseren. Brainstorming hierover is volop bezig en we houden jullie via onze kanalen zeker op de hoogte. Betreffende de inschrijvingen voor het seizoen 2021-22 zullen we later meer info geven.

Stay safe but keep moving.

BEGELEIDER WORDEN

Werk en speel je graag met jonge kinderen die bewegen plezant vinden? Steek je graag de handen uit de mouwen?  Of wil je graag meehelpen bij het organiseren van iets unieks voor kinderen?
De bewegingsschool zoekt enthousiaste mensen voor tal van functies. Ervaring is niet nodig en je krijgt een nuttige bezigheid en tal van vrienden er bij.
Overtuigd of niet, hier vind je meer info en je kan er ook contact met ons opnemen. Of kom gewoon eens langs de sfeer opsnuiven!

Wie nog vragen heeft: bewegingsschoolachilles@gmail.com

BEZOEK ONS OOK OP FACEBOOK :

"BEWEGINGSSCHOOL ACHILLES" IS ONZE PAGINA !

Wij danken al onze begeleiders voor hun enthousiaste medewerking afgelopen seizoen