Begeleiders gezocht

Werk/speel je graag met jonge kinderen die  bewegen plezant vinden?  Wil je werken samen met een enthousiaste equipe van jonge en ervaren begeleiders?
Neem dan met ons contact op!!

Hoofdtaken

1. Begeleiding van jonge kinderen (1,5 tot 6 jaar), verdeeld over drie groepen, in hun bewegingsontwikkeling op zondagochtend,
22 sessies tussen september en mei.

2. In functie van ervaring, opleiding en belangstelling eventuele verantwoordelijkheid opnemen voor bepaalde deelopdrachten (veiligheid, circuitopbouw, begeleiding, aanleren van motorische vaardigheden, animator, enz….)

3. In overleg kan individueel engagement worden besproken.  Mits duidelijke en concrete afspraken hoef je bvb. niet elke zondag te komen, of hoef je misschien niet de hele voormiddag aanwezig te zijn.

Meer informatie en kandidaturen

Luk Depelchin