De inschrijvingen voor 2021-2022 zijn open!

Het verloop van het seizoen is afhankelijk van de impact van het Covid-19 virus. We zullen met volle respect en inachtname van de adviezen van de experten en de overheid rekening houden.

Info over de geldende coronamaatregelen tijdens de sessie vind je hier.

In onderstaande PDF vind je de uitleg in verband met de inschrijvingen voor seizoen 2021-2022. De link voor het inschrijvingsformulier is ook in het PDF-bestand aanwezig. (Klik in de PDF op het blauwe woord "FORMULIER").

Er is momenteel enkel nog plaats in kleutergroep 1B. Kleutergroep 1A van 10:15 tot 11:15 is volzet.

Voor de peutergroep kan u zich inschrijven op de wachtlijst. U krijgt dan (tijdens het seizoen) een seintje wanneer er weer plaats is in de peutergroep. Als u inschrijft voor de wachtlijst hoeft u pas lidgeld te betalen op het moment dat we u oproepen. (Inschrijvingen na de start van het seizoen en inschrijvingen via de wachtlijst krijgen een T-shirt zolang de voorraad strekt.)

Nog vragen? Stel ze gerust via mail, facebook of de website.