SEIZOEN 2021 - 2022

Nieuwsflash!

We hebben gemerkt dat jullie vol ongeduld wachten om samen met de kinderen jullie zondagen weer vol beweging te steken. Wijzelf kijken ook uit naar het moment dat we weer een volle zaal kinderen kunnen zien klimmen, springen, kruipen, roepen, ravotten…

Daarom groot nieuws:
We plannen een heropstart van onze activiteiten vanaf zondag 3 oktober 2021. Eindelijk komt het “Rijk der Beweging” terug in zicht en kunnen we samen weer genieten van alle opstellingen en beweegplezier.


Natuurlijk zullen we afhankelijk zijn van de dan geldende corona-maatregelen en de toestand op dat moment. Dus spijtig genoeg kunnen wij geen garantie geven dat alles zal gebeuren zoals gepland wordt.


Wat betreft de plannen en inschrijvingen voor volgend jaar:

De inschrijvingen zullen starten op 8 juli 2021 en volledig digitaal plaatsvinden.

De “oud-leden” van 2020-2021 en eventuele broers/zussen zullen voorrang krijgen gedurende een beperkte periode, d.w.z. zij krijgen als allereerste een bericht met de inschrijvingsformulieren e.d.

Na deze periode krijgt natuurlijk iedereen de kans om zich voor het seizoen 2021-2022 in te schrijven.

BEGELEIDER WORDEN

Werk en speel je graag met jonge kinderen die bewegen plezant vinden? Steek je graag de handen uit de mouwen?  Of wil je graag meehelpen bij het organiseren van iets unieks voor kinderen?
De bewegingsschool zoekt enthousiaste mensen voor tal van functies. Ervaring is niet nodig en je krijgt een nuttige bezigheid en tal van vrienden er bij.
Overtuigd of niet, hier vind je meer info en je kan er ook contact met ons opnemen. Of kom gewoon eens langs de sfeer opsnuiven!


Wie nog vragen heeft: bewegingsschoolachilles@gmail.com

BEZOEK ONS OOK OP FACEBOOK :

"BEWEGINGSSCHOOL ACHILLES" IS ONZE PAGINA !


Wij danken al onze begeleiders voor hun enthousiaste medewerking afgelopen seizoen

©2010-2011 Bewegingsschool Achilles vzw
Sporthal Prinsenbos | Pastoor Wouterstraat | 1850 Grimbergen | bewegingsschoolachilles@gmail.com
Site-Hits: 609675
 

Bezoek Strak.biz