SEIZOEN 2021 - 2022

! Update coronamaatregelen !

De getroffen coronamaatregelen zijn recent gewijzigd. Jullie kunnen de huidige regels hier terugvinden.

Start bewegingsschool 2021 - 2022

We hebben gemerkt dat jullie vol ongeduld wachten om samen met de kinderen jullie zondagen weer vol beweging te steken. Wijzelf kijken ook uit naar het moment dat we weer een volle zaal kinderen kunnen zien klimmen, springen, kruipen, roepen, ravotten…

Daarom groot nieuws:
We plannen een heropstart van onze activiteiten vanaf zondag 3 oktober 2021. Eindelijk komt het “Rijk der Beweging” terug in zicht en kunnen we samen weer genieten van alle opstellingen en beweegplezier.

Natuurlijk zullen we afhankelijk zijn van de dan geldende corona-maatregelen en de toestand op dat moment. Dus spijtig genoeg kunnen wij geen garantie geven dat alles zal gebeuren zoals gepland wordt.

De inschrijvingen zijn open en vinden volledig digitaal plaats. Meer info: Inschrijvingen

BEGELEIDER WORDEN

Werk en speel je graag met jonge kinderen die bewegen plezant vinden? Steek je graag de handen uit de mouwen?  Of wil je graag meehelpen bij het organiseren van iets unieks voor kinderen?
De bewegingsschool zoekt enthousiaste mensen voor tal van functies. Ervaring is niet nodig en je krijgt een nuttige bezigheid en tal van vrienden er bij.
Overtuigd of niet, hier vind je meer info en je kan er ook contact met ons opnemen. Of kom gewoon eens langs de sfeer opsnuiven!

Wie nog vragen heeft: bewegingsschoolachilles@gmail.com

BEZOEK ONS OOK OP FACEBOOK: Bewegingsschool Achilles

Wij danken al onze begeleiders voor hun enthousiaste medewerking afgelopen seizoenen