Inschrijven

Inschrijving bewegingsschool Achilles

Seizoen 2022 - 2023

Beste ouder(s),

Via onderstaande link worden de inschrijvingen volledig online geregeld. De inschrijvingsmodule vraagt eerst info van de ouder/voogd/... en geeft de optie om een tweede contactpersoon toe te voegen. Daarna kan u uw kinderen inschrijven. De gepaste groep(en) worden automatisch aangegeven. Kijk goed welke groep u kiest/krijgt. Daarna kan meteen de betaling uitgevoerd worden. Aarzel niet om contact op te nemen via mail bij eventuele vragen.

Jullie kunnen jullie kind(eren) inschrijven voor één van onze drie groepen afhankelijk van de leeftijd van jullie kind. Kinderen ingeschreven voor het volledige seizoen voor de start van het seizoen, krijgen een T-shirt van de bewegingsschool. Deze is dan in begrepen in de prijs. Anderen kunnen de T-shirt tijdens één van de sessies aankopen zolang de voorraad strekt. In de prijs is ook de verzekering inbegrepen.

De lidgelden voor dit seizoen zijn: €150 voor een volledig seizoen, €130 voor elke volgende inschrijving van broer/zus voor een volledig seizoen en €90 indien een half seizoen wordt ingeschreven o.w.v. te jonge/oude leeftijd.

Hier kan u de kalender en het programma raadplegen: Kalender

Momenteel is de peutergroep en kleutergroep 1 volzet. Doorheen het jaar komen er plaatsen vrij, zeker in de peutergroep. Schrijf je dus zeker in op de wachtlijst. Voor kleuters raden wij sterk aan om deel te nemen aan groep 2 indien groep 1 volzet is.

Dit is de link naar de inschrijvingsmodule: Inschrijven

Achilles